Posts Tagged ‘lirik pupuh sunda’

Ngalih/ Pindah

November 21, 2007

Blog ieu parantos ngalih ka Www.Liriksunda.BlogSpot.Com mangga lajeungkeun!

pindahan/ migrasi/ migration


Ikuti

Get every new post delivered to your Inbox.